Tudose i-a dăruit un animal de companie lui Ciolacu: „După 12 ore de stat la serviciu ai o treabă cu litiera la pisică”

0
Publicat:

Eurodeputatul Mihai Tudose a spus, sâmbătă, în cadrul unui interviu televizat, că i-a dăruit liderului PSD, Marcel Ciolacu, o pisică, care a devenit un membru al familiei premierului relatând o întâmplare amuzantă.

Mihai Tudose a povestit cum i-a dăruit o pisică lui Marcel Ciolacu Foto: Captură de ecran
Mihai Tudose a povestit cum i-a dăruit o pisică lui Marcel Ciolacu Foto: Captură de ecran

Domnul Ciolacu chiar îşi dorea o pisică. E am pisici acasă. (...)Şi-a dorit o pisică. La o discuţie înainte de tot spunea ”Îmi iau, îmi iau, îmi iau pisică, îmi iau, îmi iau”. Şi la o discuţie înainte de Crăciunul anului trecut a venit din nou vorba de ”Dar ce-ţi fac pisicile?” şi a primit-o pe acea pisică cadou. Eu i-am dus-o cadou”, a povestit Mihai Tudose la Prima Tv.

Întrebat dacă a supravețuit pisica, eurodeputatul PSD a răspuns: „Mie îmi era că nu supravețuiește el, fiindcă știți că a avea grijă de un animal e foarte complicat”, relatând o istorisire amuzantă despre liderul social-democraților.

Acum vă spun din casă, să mă ierte domnul prim ministru, pe la ora... cred că era 11 jumătate seara, l-am sunat cu o treabă, era totuşi ceva urgent la ora aia şi în timp ce vorbea cu mine se auzeau nişte zgomote de-astea ziceai că e într-un avion care s-a prăbuşit cu un maldăr de fiare vechi şi ... La un moment dat îl întreb: «Mă, da ce faci?». «Schimb litiera la pisică». «Mă, eşti ok, dacă după 12 ore de stat la serviciu şi venit acasă, ai o treabă cu litiera la pisică». «Nu, că am grijă de ea, o iubesc, o...». Da, acesta este Marcel Ciolacu. Tot el e”, a povestit Mihai Tudose adăugând că pisica a devenit un membru al familiei premierului Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite